Magazin > VIP
11745 ogledov

Poznavalka dvora: Meghan je izrabila Harryjeve šibkosti

meghan markle, princ harry Profimedia
Primerja jo z Lady Macbeth.

Lady Colin Campbell, dobra prijateljica Lady Di, ki Harryja pozna že od malih nog, v vojvodinji Meghan vidi Lady Macbeth, ki je v tragediji Williama Shakespeara moža napeljala k umoru in ga izrabila za svoje ambiciozne načrte, kar je na koncu vodilo v njun propad.

"Njen vpliv močno spominja na Lady Macbeth. Da bi lahko vplivala na Harryja, je izrabila njegove šibkosti. Meghan in Harry imata veliko skupnih šibkih točk. Harry je preveč čustven, preveč zaletav in domišljav,“ je povedala Lady Colin Campbell, ki je prepričana, da Meghan princa vodi v pogubo. "Bojim se zanju,“ še pravi.

Lady Colin Campbell | Avtor: Profimedia Profimedia
Lady Colin Campbell trenutno promovira svojo knjigo o paru, "Harry and Meghan: The Real Story“.

Svet sicer nestrpno pričakuje knjigo Finding Freedom, ki jo pišeta novinarja Omid Scobie in Carolyn Durand. Govori se namreč, da sta pri nastajanju Sussexa pomagala, kar pa sta zavrnila. Lady Colin Campbell sicer meni, da lažeta, in da s tem, da sta zanikala vpletenost, podcenjujeta inteligenco javnosti.

 

 
Komentarjev 3
  • Tatjana Ha 15:46 09.avgust 2020.

    Ta oseba je sama izrabila to situacijo za svojo finančno korist , ker bi rada sam služila z lažmi na tuj račun. (Lady Colin Campbell trenutno promovira svojo knjigo o paru, "Harry and Meghan: The Real Story“).

  • bobo7 14:20 09.avgust 2020.

    Trič trač, sami trači, kliki so denar