Magazin > VIP
24921 ogledov

Kraljica zaropotala, Harryja in Williama ima dovolj!

kraljica elizabeta Profimedia
Dovolj ji je nesmiselnih prepirov …

Kraljica Elizabeta želi, da princa William in Harry pozabita na zamere in za vselej zakrpata svoje odnose, so številni viri povedali za revijo US Weekley. Kraljica je odločena, da se ta nesmisel ne sme nadaljevati. "Želi si, da se fanta usedeta in težave rešita kot dva odrasla človeka,“ je povedal eden izmed virov. 

Medtem pa je drugi vir razkril, da je njeno visočanstvo upalo, da bosta brata priložnost za pogovor našla na poroki njune sestrične Beatrice, ki je bila načrtovana v maju, a se je princesa zaradi koronavirusa nato poročila sredi junija v ožjem krogu. Sedaj se nadeja, da bo Harry iz Los Angelesa, kjer trenutno živi, do konca poletja prišel v Balmoral in razrešil nesoglasja z bratom. "Želi si, da se pogovorita v živo, ne preko zooma," je še razkril drugi vir.

Brata naj bi od marca, ko sta Harry in Meghan vrnila kraljeva naziva, sicer bolj pogosto govorila, a še vedno je veliko stvari, ki jih morata razrešiti. "William je sit vse drame. Ko vidi Harryja, kako je pretrgal vse vezi z življenjem v Angliji in svojo identiteto, to težko dojema," je vir povedal junija. 


Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.

 
 

Komentarjev 3
  • bobo7 14:24 09.avgust 2020.

    Brata se bosta ponovno razumela ko bosta izgubila potentnost al pa slo torej čez 40 let

  • Preprostež 07:35 31.julij 2020.

    ODJEBITE NO ŽE ENKRAT S TO FRDAMANO JOONGLO! Kaj jo res morate vtaknit v vsak nepovezan članek?!

Sorodne novice