Magazin > VIP
22414 ogledov

Harry in Meghan: Novi posnetki razburili javnost

princ harry, meghan markle
1/4
Profimedia
Deževalo kritik, čeprav sta drugim pomagala. To je razlog.

Princ Harry in njegova Meghan sta pretekli teden pomagala dobrodelni organizaciji "Baby2Baby" in pred neko šolo pomoči potrebnim družinam razdeljevala hrano, šolske potrebščine, oblačila …

Organizacija se jima je javno zahvalila, malo manj navdušeni nad njuno pomočjo pa so bili bralci Daily Maila.

Javne osebnosti se dobrodelnih akcij skorajda vedno udeležijo ob prisotnosti kamer, predvsem zato, da organizaciji priskrbijo medijsko pozornost in opozorijo na njihovo delo. 

Nekaterim to kljub temu ni všeč. "Prišla sta s skupino fotografov, ki so naredili nekaj posnetkov, kako sta skozi okna vozil razdeljevala stvari. Čez približno deset minut sta odšla,“ se je glasil komentar pod člankom prej omenjenega medija.

Ta bralec ni bil edini, ki so ga zmotili mediji. "Če bi revnim zares želela pomagati, bi morala vsem dovoliti, da posnamejo fotografijo, ki bi jo potem lahko prodali medijem. S tem denarjem bi lahko kupili ogromno plenic.“

"Fotografija Harryja z dvignjenim palcem se mi gnusi. Večkratni milijonar, ki izhaja iz ene najbogatejših družin na svetu in ki še nikoli v svojem življenju ni delal ter sedaj živi v več milijonov vredni vili, čeprav je še vedno brezposeln, pomaga revnim. Nagnusno – Sram bi ga moralo biti,“ pa je po pisanju Gale zapisal še neki drugi ogorčeni bralec.

Ne zamudi prvega dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 3
  • Tatjana Ha 17:38 25.avgust 2020.

    Nehvaležni ljudje.

  • Ender3 12:59 25.avgust 2020.

    Spet tadva, ne morete nehat, kajne, s temi neumnostmi.??

  • kapibara 10:04 25.avgust 2020.

    Tota putana bode storili še to, da bode še princ sam prejemal pakete pomoči, da bode preživel..