Magazin > VIP
1528 ogledov

Harry in Meghan razkrila novo kariero

meghan markle, princ harry Profimedia
Vojvodinja se vrača v filmsko industrijo ...

Princ Harry in vojvodinja Meghan Markle sta le šest mesecev po tem, ko sta odpovedala kraljevim dolžnostim, postala hollywoodska producenta. Svojo novo kariero sta razkrila prejšnji teden in povedala, da sta ustanovila produkcijsko podjetje ter podpisala večletno pogodbo z Netflixom, za katerega bosta ustvarjala dokumentarne filme in serije, celovečerne filme, oddaje in otroški program. Harry in Meghan naj bi se tudi pojavljala v dokumentarnem programu, vendar se vojvodinja ne namerava vrniti kot igralka, so povedali njuni predstavniki. Nazadnje se je v tej vlogi pojavila leta 2018, in sicer v seriji Suits.  

"Naš fokus bo ustvarjanje vsebine, ki informira in daje upanje. Kot mladima staršema nama je ustvarjanje navdihujočega družinskega programa pomembno," sta v uradni izjavi povedala princ in vojvodinja ter dodala, da jim bo doseg brez primere pomagal deliti vplivno vsebino. Netflix ima namreč 193 milijonov naročnikov po vsem svetu. 

Nad njuno novo kariero pa številni vihajo nosove, češ da sta se iz kraljeve družine umaknila, ker si želita bolj zasebnega življenja in da življenje v bližini Hollywooda in ustvarjanje v filmski industriji to zagotovo ni. 

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 1
  • Ender3 16:06 03.september 2020.

    Kakšna novica 😌, le koga to zanima, razen pisca tega prispevka.

Sorodne novice