Magazin > VIP
11838 ogledov

Harry in Meghan: Zadnje skupne fotografije razburile javnost

harry, meghan Profimedia
Obiskala sta predšolske otroke.

Zakonca Sussex sta v sklopu dobrodelne akcije obiskala učni center za predšolske otroke in z njimi sejala rože. Po vrtnarjenju sta otrokom prebirala knjige o delu na vrtu, zelenjavi in rastlinah ter jih podučila o pomembnosti zdrave prehrane. 

Tudi tokrat pa Harryju in Meghan niso vsi zaploskali, ker sta si vzela čas. Starši, ki zaradi koronavirusa ne smejo z otroki v šolo, so besni. "Pretekli teden nisem smela hčerke prijeti za roko in jo pospremiti v vrtec. Ta dva pa se preprosto pojavita in prekršita vsa pravila?“ je na Twitterju besnela mama, neka druga uporabnica Twitterja pa je dodala: "Otroku niti svinčnika ne morem prinesti. Nobenih obiskov. Nobenih izjem.“

Med komentarji je bil tudi zapis, da si Harry ni pravilno nadel maske. "So starše opozorili, da bodo otroci izpostavljeni nevarnosti?“ se sprašuje.

Tudi tokrat so se nekateri spotaknili ob dejstvo, da so par v vrtec pospremili fotografi, pri tem pa pozabili, da lahko le z vključitvijo medijev nekemu projektu zagotovita pozornost javnosti.

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.