Magazin > VIP
867 ogledov

Princ Harry trpel za napadi panike

princ harry Profimedia
Služenje v Afganistanu je na princu pustilo posledice.

Princ Harry spet polni strani časopisov, v novi kraljevi biografiji Finding Freedom so avtorji namreč razkrili, da se je Harry po služenju vojske v Afganistanu boril s hudimi napadi panike. Takrat naj bi mu ob strani stal brat, princ William, s katerim danes, govori se, da zaradi njegove poroke z Meghan Markle, nista v najboljših odnosih. 

"Jeza in tesnoba sta začeli prihajati na površje, ti občutki pa niso pristajali njegovemu službenemu nazivu princa. Med uradnimi dogodki je pogosto doživljal napade panike. Že med manjšimi prireditvami, kot so otvoritve humanitarnih dogodkov za pomoč revnim, so na dan privreli njegovi instinkti za borbo in beg, ki jih je razvil v vojski," so zapisali avtorji biografije, vir pa je opisal, kako je bil videti eden izmed prinčevih napadov: "Začel je globoko dihati, kot da bi se želel umiriti. Ljudje, kamere in vsa pozornost ga je nadvladala, bil je na robu." 

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice