Meghan Markle: Tale nastop svakinje ji ne bo prav nič všeč

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ameriški predsednik in njegova soproga sta v Evropi.
Oglej si celoten članek

Predsedniški par je obisk v Evropi začel v Veliki Britaniji, kjer sta med drugim spoznala tudi kraljico. Jill Biden pa se je skupaj z vojvodinjo Kate udeležila dogodka o razvoju otrok, nato pa sta o tej temi skupaj napisali članek, ki ga je objavil CNN.

Ženski sta se odlično razumeli, se objemali in veliko smejali. Kate je poudarila, kako čudovito je bilo z Jill in strokovnjaki poklepetati o njeni "strasti“, Jill pa je dejala: "Vojvodinji Cambridgea se zahvaljujem, da sem lahko danes tukaj bila gostja in se pogovarjala o temi, ki mi je zelo pri srcu: zgodnja oskrba in izobraževanje. Še ure in ure bi se lahko o tem pogovarjali.“

Da sta se prva dama ZDA in vojvodinja tako dobro razumeli, Meghan Markle po mnenju poznavalke dvora Daniele Elsner ni bilo všeč. Govori se namreč, da si vojvodinja Sussexa želi politične kariere, oko naj bi celo vrgla na Belo hišo, zato bi ji prijateljski odnos z Bidnovo prišel zelo prav.

"S samo enim dogodkom, v katerega so bili vpleteni osnovnošolski otroci in koča, polna zajcev in prva dama ZDA, je Kate dosegla to, kar si njena svakinja menda že nekaj časa želi – dostop do zgornjega ameriškega političnega sloja,“ je v kolumni za news.com.au zapisala Elsner, ki meni, da je Bela hiša Kate sprejela kot pomembno politično osebo, in dodala: "Nemogoče se je ne vprašati, kako so zadnje dogodke sprejeli v Montecitu, kjer sta Harry in Meghan začela svoj petmesečni porodniški dopust.“

Foto: Profimedia jill biden, kate middleton


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.