Magazin > VIP
3564 ogledov

Meghan Markle: Tale nastop svakinje ji ne bo prav nič všeč

jill biden, kate middleton Profimedia
Ameriški predsednik in njegova soproga sta v Evropi.

Predsedniški par je obisk v Evropi začel v Veliki Britaniji, kjer sta med drugim spoznala tudi kraljico. Jill Biden pa se je skupaj z vojvodinjo Kate udeležila dogodka o razvoju otrok, nato pa sta o tej temi skupaj napisali članek, ki ga je objavil CNN.

Ženski sta se odlično razumeli, se objemali in veliko smejali. Kate je poudarila, kako čudovito je bilo z Jill in strokovnjaki poklepetati o njeni "strasti“, Jill pa je dejala: "Vojvodinji Cambridgea se zahvaljujem, da sem lahko danes tukaj bila gostja in se pogovarjala o temi, ki mi je zelo pri srcu: zgodnja oskrba in izobraževanje. Še ure in ure bi se lahko o tem pogovarjali.“

Da sta se prva dama ZDA in vojvodinja tako dobro razumeli, Meghan Markle po mnenju poznavalke dvora Daniele Elsner ni bilo všeč. Govori se namreč, da si vojvodinja Sussexa želi politične kariere, oko naj bi celo vrgla na Belo hišo, zato bi ji prijateljski odnos z Bidnovo prišel zelo prav.

"S samo enim dogodkom, v katerega so bili vpleteni osnovnošolski otroci in koča, polna zajcev in prva dama ZDA, je Kate dosegla to, kar si njena svakinja menda že nekaj časa želi – dostop do zgornjega ameriškega političnega sloja,“ je v kolumni za news.com.au zapisala Elsner, ki meni, da je Bela hiša Kate sprejela kot pomembno politično osebo, in dodala: "Nemogoče se je ne vprašati, kako so zadnje dogodke sprejeli v Montecitu, kjer sta Harry in Meghan začela svoj petmesečni porodniški dopust.“

jill biden, kate middleton | Avtor: Profimedia Profimedia


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.