Meghan na dogodku kršila več pravil kot kadarkoli prej!

Foto: Profimedia Mehgan Markle Foto: Profimedia Mehgan Markle Foto: Profimedia Mehgan Markle Foto: Profimedia Mehgan Markle Foto: Profimedia Mehgan Markle Foto: Profimedia Mehgan Markle Foto: Profimedia Mehgan Markle Foto: Profimedia Mehgan Markle
Se Meghan po vzoru Diane požvižga na kraljico in pravila?
Oglej si celoten članek

Objemi, obleka z odkritimi rameni, kuhanje ... Zdi se, kot da je Meghan odločena, da bo šla po stopinjah svoje pokojne tašče princese Diane in si na britanskem dvoru sama spisala svoja pravila. Že večkrat je z drobnimi gestami, izkazovanju nežnosti princu Harryju ali (pre)kratkimi oblekami pokazala, da je samosvoja, spontana, a hkrati srčna in spoštljiva. Na nedavnem dogodku, na katerem je predstavila svojo kuharsko knjigo, katere izkupiček bo šel v dobrodelne namene, je prekršila več kraljevih protokolarnih pravil. Kuharija za Meghan sicer ni nekaj novega, saj je slastne recepte z oboževalci delila že v času, ko je še pisala svoj blog, ki ga je z zaroko s princem Harryjem ukinila.

Magazin Meghan se je spozabila in takole poklicala Harryja

Za dogodek, na katerega je prišla v družbi mame in Harryja, je izbrala obleko z odprtimi rameni, objemala je obiskovalce in si prigrizke postregla kar sama. Sproščenost je bila beseda dneva, princ Harry pa je svojo ženo z navdušenjem občudoval. A ne glede na to, kaj Meghan naredi, je med ljudmi vse bolj priljubljena, menda pa jo obožuje tudi kraljica Elizabeta. V nos naj bi šla le vojvodinji Kate, ki se muza ob tem, kaj vse je Meghan dovoljeno, medtem ko so njej nekoč očitali že centimeter prekratko obleko. Tako pač je, Kate bo nekoč kraljeva žena, zato si očitno Meghan lahko privošči veliko več, hkrati pa to počne na tako očarljiv in spoštljiv način, da očara prav vse okoli sebe. 

Magazin Uff, Meghan spet provocira kraljico!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:13 24. September 2018.

    Kaj pa če se kraljica na stara leta ne sekira več za zadrgnjen protokol in svojim vnukom dovoli malo več? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.