Meghan očetu poslala pismo: "Srce si mi zlomil na milijon koščkov"

Foto: Profimedia
Hčerino pismo poslal medijem.
Oglej si celoten članek

"Če me imaš rad, kot praviš novinarjem, prosim prenehaj. Prosim, dopusti nam, da svoje življenje živimo v miru," je Meghan Markle v pismu med drugim zapisala svojemu očetu Thomasu Markelu. Thomas njene prošnje očitno ni uslišal, saj je pismo poslal Daily Mailu. 

"Tvoja dejanja so mi zlomila srce na milijon koščkov. Ne le, ker si ustvaril nepotrebno bolečino, temveč, ker si govoril laži. Tega ne bom nikoli razumela. /…/ S Harryjem sva ti po srčni kapi in po tem, ko si povedal, da ne boš mogel priti na poroko, ponudila pomoč. Ni res, da te nikoli nisem poskušala poklicati, ti si me zavrnil, ko sem želela govoriti s tabo. /…/ Kako lahko rečeš, da ti nisem finančno pomagala, če pa me za denar nikoli nisi prosil. Obseden si s tabloidi. Gledal si me, kako vsak dan trpim zaradi Samanthinih laži," je med drugim zapisala Meghan, ki v pismu očeta tudi prosi, naj preneha z izrabljanjem njene polsestre Samanthe, z namenom, da bi osramotil njo. 

Za Meghan, ki je visoko noseča, situacija zagotovo ni lahka, Thomas pa, kot je videti, ne misli odnehati. 

Magazin Meghan Markle: Fotografija, ki razkriva, da se je ulegla pod nož?

Magazin Vojvodinja Meghan z bananami ujezila prostitutke
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.