Meghan pozabljena! Preberite, kakšen ulov je njegova druga žena!

Foto: Profimedia Tracey Kurland Foto: Profimedia Tracey Kurland Foto: Profimedia Tracey Kurland Foto: Profimedia Tracey Kurland Foto: Profimedia Tracey Kurland Foto: Profimedia Tracey Kurland Foto: Profimedia Tracey Kurland Foto: Profimedia Tracey Kurland Foto: Profimedia Tracey Kurland
Trevor Engelson ujel bogatašinjo.
Oglej si celoten članek

Režiser in producent Trevor Engelson, ki je bil dve leti poročen z vojvodinjo Meghan, je skočil pred oltar. 

Večno zvestobo je ob morju v kalifornijskem Montecitu obljubil nutricionistki Tracey Kurland, s katero se je romantično zapletel leta 2017, junija lani pa jo je zaprosil za roko. 31-letnica izhaja iz bogate družine. Njen oče je znan bankir. 

Poročne utrinke si lahko ogledate v galeriji.

Meghan in Trevor sta se po sedmih letih zveze poročila leta 2011. Pisatelj Andrew Morton trdi, da ga je Meghan zapustila čez noč in mu poročne prstane poslala po pošti.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.