Meghan ujeli v Kanadi: "Opozorite jo, preden se zgodi nesreča“

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Meghan Markle nasmejana do ušes na sprehodu z Archiejem in hišnima ljubljenčkoma.
Oglej si celoten članek

Meghan Markle se že dva tedna nahaja v Kanadi, kamor je včeraj pripotoval tudi Harry. Par za zdaj živi v Vancouvru, v vili, ki je blizu vodi in obdana z gozdovi, ki jih Meghan že odkriva. 

Kanadski paparaci je za razliko od britanskih očitno ne motijo, saj se jim je vojvodinja veselo nasmihala. Vsaj tistega dne ... Le en dan po objavi posnetkov po celem svetu, sta Sussexa britanskim medijem zagrozila, da jih bosta tožila, če objavijo Meghanine posnetke s sprehoda. Njuna grožnja s tožbo je sicer prišla po tem, ko so mediji fotografije objavili, kar pomeni, da si Harryjevi odvetniki že manejo roke.

Kar koli že, večina se jih strinja, da je Meghan sedaj videti veliko bolj srečna kot v Londonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:51 23. Januar 2020.

    Ta situacija je začasna. Sa.o toliko časa ,da se slikajo.

  • 14:02 22. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 13:52 22. Januar 2020.

    Kramp in lopato naj jima dajo,pa 5 eur na uro.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.