Meghan v akciji, stopnjuje pritisk na Harryja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Meghan je odločena poskrbeti, da bo Harry pripravljen.
Oglej si celoten članek

Meghan Markle ne prepušča ničesar naključju. Podjetna igralka namerava dodobra izkoristiti prihajajoče mesece. Da bi vse teklo, kot si je zamislila, mora svoj piskrček pristaviti tudi Harry

Meghan in Harry pričakujeta, da se bosta to poletje gibala v družbi zvezdnikov, tako v Kanadi, kjer številni snemajo filme, kot tudi v Los Angelesu. Do takrat pa mora princ narediti vse, da bo bolj fit. 

Magazin Princ Harry obiskal posebno kliniko

Meghan je moža napodila v telovadnico, mu odredila drugačno prehrano in pripeljala osebnega trenerja, ki bo skrbel za prinčevo fizično preobrazbo. "Harry se je malce zredil, predvsem obraz je videti, zato se je Meg odločila to urediti," je za portal Radar povedal dobro obveščeni vir. 

Med tistimi, na katere naj bi Meghan rada naredila vtis, se omenjajo Jennifer Aniston in zakonca Clooney. Meghan išče hišo v Los Angelesu, kjer bi lahko gostila prijatelje iz sveta zabave in sestankovala. 

Zakonca, ki sta januarja svetu sporočila, da se umikata kot dejavna člana kraljeve družine, se bosta na ukaz kraljice Elizabete II v začetku marca vrnila v Veliko Britanijo, da opravita še zadnje dolžnosti kot člana britanske kraljeve družine.

Magazin Harry in William se nista poslovila v dobrih odnosih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:16 12. Februar 2020.

    Najprej ji ni bil všeč status in je skenslala moževo družino.Sedaj ji ni več všeč.Le kje ima Harry glavo?

  • 09:57 12. Februar 2020.

    Hm... le odkod jima denar, zdaj, ko je "kraljestvo" zaprlo pipco...?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.