Mel B: Njena hčerka napisala pretresljivo pismo

Foto: Profimedia
Je to klic na pomoč?
Oglej si celoten članek

Mama pevke Mel B je objavila pismo, ki ga je napisala njena 10-letna vnukinja Angel, ki zaradi materine ločitve od Stephena Belfonteja zelo trpi. Deklica se je namreč znašla v središču njunega boja, četudi je njen biološki oče igralec Eddie Murphy. Belafonte si namreč želi rednih obiskov, saj je Angel vzgajal, kot bi bila njegova biološka hči. Angel pa svojega nekdanjega očima ne želi videti. "Stephena se bojim. Grozljivo je, kadar je jezen. Nočem ga več videti," piše v pismu. 

Angel tudi trdi, da je slišala, kako je Belafonte udaril njeno mamo. "Slišala sem, da jo je udaril po roki. Močno jo je udaril. /.../ Pretvarjala sem se, da spim, ker se nisem hotela vmešati, da ne bi poškodoval še mene. Nočem videti moškega, ki je moji mami prizadejal takšno škodo in jo potisnil v nočno moro."

10-letnica je na koncu še zapisala, da je življenje družine sedaj veliko lepše in da je končno dobila domačo žival, ki si jo je tako želela. Poleg tega sedaj pogosteje videva svojega pravega očeta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.