Magazin > VIP
1415 ogledov

Mel B: Njena hčerka napisala pretresljivo pismo

mel b
Je to klic na pomoč?

Mama pevke Mel B je objavila pismo, ki ga je napisala njena 10-letna vnukinja Angel, ki zaradi materine ločitve od Stephena Belfonteja zelo trpi. Deklica se je namreč znašla v središču njunega boja, četudi je njen biološki oče igralec Eddie Murphy. Belafonte si namreč želi rednih obiskov, saj je Angel vzgajal, kot bi bila njegova biološka hči. Angel pa svojega nekdanjega očima ne želi videti. "Stephena se bojim. Grozljivo je, kadar je jezen. Nočem ga več videti," piše v pismu. 

Angel tudi trdi, da je slišala, kako je Belafonte udaril njeno mamo. "Slišala sem, da jo je udaril po roki. Močno jo je udaril. /.../ Pretvarjala sem se, da spim, ker se nisem hotela vmešati, da ne bi poškodoval še mene. Nočem videti moškega, ki je moji mami prizadejal takšno škodo in jo potisnil v nočno moro."

10-letnica je na koncu še zapisala, da je življenje družine sedaj veliko lepše in da je končno dobila domačo žival, ki si jo je tako želela. Poleg tega sedaj pogosteje videva svojega pravega očeta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.