Mel B se boji fotografa

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji članici skupine Spice Girls Mel B je sodišče odobrilo prepoved približevanja za znanega avstralskega paparaca, ker naj bi ogrožal njeno življenje.
Oglej si celoten članek

Nekdanja spajsica Melanie Brown trdi, da jo je Jamie Fawcett minuli teden ogrožal med vožnjo s kajakom v pristanišču v Sidneyju, kamor se je britanska pevka peselila, dokler bo sodnica v avstralski različici šova X Factor. Prepoved probliževanja bo za fotografa veljala do 22. novembra, ko bo sodišče znova obravnavalo primer, do takrat pa so odvetniki samooklicanega avstralskega princa paparacev privolili, da se ji ta ne bo približeval na več kot 50 metrov.

Mel B je bila kot članica skupine Spice Girls znana pod vzdevkom Scary Spice. Priljubljena pop zasedba je vrhunec slave dosegla v 90. letih prejšnjega stoletja, v začetku letošnjega leta pa se je znova združila za muzikal na londonskem West Endu Viva Forever!, ki temelji na njihovih hitih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.