Magazin > VIP
49 ogledov

Mel B se boji fotografa

Mel B Žurnal24 main
Nekdanji članici skupine Spice Girls Mel B je sodišče odobrilo prepoved približevanja za znanega avstralskega paparaca, ker naj bi ogrožal njeno življenje.

Nekdanja spajsica Melanie Brown trdi, da jo je Jamie Fawcett minuli teden ogrožal med vožnjo s kajakom v pristanišču v Sidneyju, kamor se je britanska pevka peselila, dokler bo sodnica v avstralski različici šova X Factor. Prepoved probliževanja bo za fotografa veljala do 22. novembra, ko bo sodišče znova obravnavalo primer, do takrat pa so odvetniki samooklicanega avstralskega princa paparacev privolili, da se ji ta ne bo približeval na več kot 50 metrov.

Mel B je bila kot članica skupine Spice Girls znana pod vzdevkom Scary Spice. Priljubljena pop zasedba je vrhunec slave dosegla v 90. letih prejšnjega stoletja, v začetku letošnjega leta pa se je znova združila za muzikal na londonskem West Endu Viva Forever!, ki temelji na njihovih hitih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.