Magazin > VIP
28 ogledov

Z Victorio po nastopu ne želijo več govoriti

Victoria Beckham Žurnal24 main
Victoria Beckham naj bi pristala na ponovno združitev nekdanje skupine Spice Girls za nastop na letošnjih olimpijskih igrah pod pogojem, da nikoli več ne nastopijo skupaj.

Novica o ponovni združitvi nekdaj izredno priljubljenih Spice Girls za nastop na letošnjih poletnih olimpijskih igrah je navdušila številne oboževalce nekdanje zasedbe širom sveta. Pa vendar ni vse tako popolno, kot se zdi. Med dekleti naj bi namreč veljali napeti odnosi, jabolko spora pa naj bi bila Victoria Beckham, ki naj bi pristala na nastop le pod pogojem, da je to zadnjič, poroča britanski Daily Mail. "Po nastopu na olimpijskih igrah si ne predstavljam, da bi govorila z Victorio, kaj šele da bi nastopila z njo na odru. Mel B je imela prav. Ona je kriva za izgubo duha v skupini," naj bi izjavila Geri Halliwell nekemu viru.

Victorijin tiskovni predstavnik sicer ni želel uradno potrditi njihovega nastopa na olimpijskih igrah, vendar je povedal, da so v zadnjih letih dobile nekaj odličnih ponudb, a njihova izvedba zaradi osebnih, družinskih in profesionalnih razlogov ni bila mogoča. "Nobena od nas ne more razumeti, zakaj ne želi izkoristiti ponujenih priložnosti. Čas je, da se skupina ponovno združi, vendar z Mel B ne moreta biti niti v istem prostoru," je vir še razkril Gerijino stališče.

Vicky je sicer pred kratkim zanikala, da bi obstajale kakršnekoli napetosti med članicami nekdanje skupine: "Ponosna sem na svojo preteklost v skupini in rada imam dekleta. Imamo krasne oboževalce," je povedala ter dodala: "Nič ne vem o povratni turneji, vendar bi mi bilo všeč spet nastopiti z njimi, saj smo se zelo zabavale. Bomo videli. Ponosne smo, da smo Angležinje in smo vznemirjene zaradi olimpijskih iger."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.