Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Prihaja muzikal z glasbo Spice Girls

Spice Girls FameFlynet
Članice britanske zasedbe Spice Girls so se pred dnevi spet združile in javnosti predstavile podrobnosti mjuzikla, ki bo temeljil na njihovih pesmih.

Glasba priljubljene dekliške skupine iz 90. let prejšnjega stoletja bo znova zaživela v muziklu Viva Forever, ki bo pripovedoval zgodbo o štirih prijateljicah, katerih odnosi so na preizkušnji, ko so sprejete v televizijski resničnosti šov, v katerem iščejo talente. Muzikal bodo prvič uprizorili jeseni v londonskem gledališču Piccadilly.

Članice skupine, ki so jo sestavljale Emma Bunton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Melanie Brown in Victoria Beckam, znane tudi kot Baby, Sporty, Ginger, Scary in Posh Spice, so prihod svojega mjuzikla napovedale v neogotskem hotelu, kjer so leta 1996 posnele videospot za svoj prvi hit Wannabe. Ob predstavitvi so povedale, da so na muzikalom navdušene. "Boljši je, kot bi si kdajkoli lahko zamislile," je dejala Mel C, Mel B pa dodala: "Bolje pojejo od nas."

Producentka muzikala je Judy Craymer, ki je stala tudi za izjemno uspešnim mjuziklom Mamma Mia, ki je temeljil na glasbi legendarne zasedbe Abba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.