Magazin > VIP
24 ogledov

12-letna hči Mel B očeta prijavila policiji

Mel B, Phoenix Flynet
Dvanajstletnica je policiji prijavila očeta, saj ji ni pustil zapustiti njegove hiše, ko se je želela vrniti domov k materi.

Hčerka Mel B, 12-letna Phoenix Chi je zaradi grdega ravnanja prijavila svojega očeta Jimmyja Gulzara na policijo. Do težav je prišlo v prvi polovici meseca, ko Gulzar hčerki ni dovolil oditi iz njegove hiše, kjer ga obiskuje štirikrat mesečno.

Vmes so morali posredovati policisti, ki so po nekajurnem opazovanju pred hišo Gulzarju naročili, naj hčerko spusti ven iz hiše. "Ko je prišla ven, je bila vsa iz sebe in zelo vznemirjena. Policija jo je takoj odvedla na postajo, kjer so napisali poročilo," je povedal neimenovani vir za neki ameriški spletni medij. V poročilu piše, da se je Phoenix po določenem času pri očetu želela vrniti domov k materi, a jo je ta "zagrabil za roko in ji ni dovolil oditi".

Kako je na celotno situacijo reagirala nekdanja "spajsica", ki se je leta 2000 od Jimmyja ločila po dveh letih zakona, ni znano. Zdaj je že nekaj časa poročena s Stephanom Belafontejem, s katerim ima dvomesečno hčerko Madison, Melanie pa ima še štiriletno Angel z igralcem Eddiejem Murphyjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.