Mel B zanikala, da jo mož pretepa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Melanie Brown je zanikala težave v zakonu.
Oglej si celoten članek

Melanie Brown, bolj znana kot Mel B, se je naposled le odzvala na govorice, da v njenem zakonu škriplje. Kot je zapisala, se počuti bolje. "Moj mož ne bi nikoli položil roke name," je dodala pevka, ki se je opravičila za pozen odgovor, a dodala, da vsak odziv sproži govorice.

Ugibanja o tem, kaj se dogaja v njenem zakonu, je sprožil nastop v finalni oddaji britanskega X Factorja, kjer je bilo videti, da ima na telesu modrice. Olja na ogenj je prilil še njen obisk bolnišnice, kamor so jo morali prepeljati zaradi hudih bolečin v trebuhu. Izkazalo se je, da bi bil zanjo skoraj usoden prevelik odmerek drog in alkohola.

Stephen Belafonte, s katerim je pevka poročena od leta 2007, je zanikal, da bi ženo pretepal. Se je pa v preteklosti že moral zagovarjati zaradi hitre jeze. Zaradi napada na bivšo ženo je moral obiskovati terapijo za obvladovanje jeze. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.