Magazin > VIP
31 ogledov

Mel B zanikala, da jo mož pretepa

Mel B. Profimedias
Melanie Brown je zanikala težave v zakonu.

Melanie Brown, bolj znana kot Mel B, se je naposled le odzvala na govorice, da v njenem zakonu škriplje. Kot je zapisala, se počuti bolje. "Moj mož ne bi nikoli položil roke name," je dodala pevka, ki se je opravičila za pozen odgovor, a dodala, da vsak odziv sproži govorice.

Ugibanja o tem, kaj se dogaja v njenem zakonu, je sprožil nastop v finalni oddaji britanskega X Factorja, kjer je bilo videti, da ima na telesu modrice. Olja na ogenj je prilil še njen obisk bolnišnice, kamor so jo morali prepeljati zaradi hudih bolečin v trebuhu. Izkazalo se je, da bi bil zanjo skoraj usoden prevelik odmerek drog in alkohola.

Stephen Belafonte, s katerim je pevka poročena od leta 2007, je zanikal, da bi ženo pretepal. Se je pa v preteklosti že moral zagovarjati zaradi hitre jeze. Zaradi napada na bivšo ženo je moral obiskovati terapijo za obvladovanje jeze. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.