Mel Gibson ob pol premoženja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zvezdnik je po novem tudi uradno samski, zatem ko je bil včeraj zaključen postopek ločitve od njegove bivše žene Robyn. Vendar ceni vsekakor ni bila nizka.
Oglej si celoten članek

Mel Gibson je sedaj tudi uradno ločen od žene Robyn, s katero je bil poročen kar 31 let in s katero imata skupaj sedem otrok. Par je sicer živel narazen že pet let, vendar je Robyn vložila zahtevek za ločitev zaradi "nepremostljivh razlik“ šele leta 2009, ko se je zvezdnik začel pojavljati v javnosti s svojim novim dekletom, rusko pianistko Oksano Grigorievo.

Zakonca sta se sicer poročila brez predporočne pogodbe, tako da je bila Robyn zakonsko upravičena do polovice vsega, kar je igralec in režiser zaslužil v času njunega zakona, je določilo sodišče v Los Angelesu. Njegovo premoženje so nekoč ocenili na 850 milijonov dolarjev oziroma skoraj 640 milijonov evrov, od katerega pa polovica sedaj pripada njegovi nekdanji ženi.

Nekateri že ocenjujejo, da naj bi šlo za najdražjo ločitev v zgodovini Hollywooda.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:51 24. December 2011.

    Mal ga biksate , ker tlačite sponzorske zakone z pravimi. Kaj je tu čudnega , da je dal pol svojega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.