Magazin > VIP
28 ogledov

Mel Gibson ob pol premoženja

Mel Gibson Žurnal24 main
Zvezdnik je po novem tudi uradno samski, zatem ko je bil včeraj zaključen postopek ločitve od njegove bivše žene Robyn. Vendar ceni vsekakor ni bila nizka.

Mel Gibson je sedaj tudi uradno ločen od žene Robyn, s katero je bil poročen kar 31 let in s katero imata skupaj sedem otrok. Par je sicer živel narazen že pet let, vendar je Robyn vložila zahtevek za ločitev zaradi "nepremostljivh razlik“ šele leta 2009, ko se je zvezdnik začel pojavljati v javnosti s svojim novim dekletom, rusko pianistko Oksano Grigorievo.

Zakonca sta se sicer poročila brez predporočne pogodbe, tako da je bila Robyn zakonsko upravičena do polovice vsega, kar je igralec in režiser zaslužil v času njunega zakona, je določilo sodišče v Los Angelesu. Njegovo premoženje so nekoč ocenili na 850 milijonov dolarjev oziroma skoraj 640 milijonov evrov, od katerega pa polovica sedaj pripada njegovi nekdanji ženi.

Nekateri že ocenjujejo, da naj bi šlo za najdražjo ločitev v zgodovini Hollywooda.

 

 

 

Komentarjev 1
  • Žurnalček 14:51 24.december 2011.

    Mal ga biksate , ker tlačite sponzorske zakone z pravimi. Kaj je tu čudnega , da je dal pol svojega premoženja ženi , ja porkamadona saj ima 5 otrok . Tolk v vednost vaši pametni novinarki N.M.