Mel si je našel pol mlajšo

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet)
Po borbi z bivšim dekletom Oksano Grigorievo je Mel Gibson že na lovu za novo. Tokrat si je 55-letni igralec našel še mlajšo, saj njegova izbranka šteje le 26 let.
Oglej si celoten članek

Gibsona so nedavno opazili v nekem hollywoodskem klubu, kjer je užival v družbi mlade Dani Karlsson in njenih prijateljic. Dani, ki je od Mela mlajša kar 29 let, je nad igralcem tako navdušena, da je njuno druženje opisala kar na svojem blogu: "Bila sem na večerji z Melom Gibsonom in še nekaterimi zelo zabavnimi ljudmi. Z Melom sva se pogovarjala ure in ure, govoril mi je o filmih, pila sva sadne pijače, celo zmasiral me je! Bilo je fantastično."

 

Mela in Dani so opazili tudi drugi, ki so že imeli veliko povedati o novem parčku. "Ves čas sta ju varovala dva varnostnika, Mel pa kar ni mogel odvrniti oči s suhe rjavolaske," je povedal neki očividec. Igralčev tiskovni predstavnik pa nove romance za zdaj ne želi komentirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.