Magazin > VIP
17 ogledov

Mel si je našel pol mlajšo

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Po borbi z bivšim dekletom Oksano Grigorievo je Mel Gibson že na lovu za novo. Tokrat si je 55-letni igralec našel še mlajšo, saj njegova izbranka šteje le 26 let.

Gibsona so nedavno opazili v nekem hollywoodskem klubu, kjer je užival v družbi mlade Dani Karlsson in njenih prijateljic. Dani, ki je od Mela mlajša kar 29 let, je nad igralcem tako navdušena, da je njuno druženje opisala kar na svojem blogu: "Bila sem na večerji z Melom Gibsonom in še nekaterimi zelo zabavnimi ljudmi. Z Melom sva se pogovarjala ure in ure, govoril mi je o filmih, pila sva sadne pijače, celo zmasiral me je! Bilo je fantastično."

 

Mela in Dani so opazili tudi drugi, ki so že imeli veliko povedati o novem parčku. "Ves čas sta ju varovala dva varnostnika, Mel pa kar ni mogel odvrniti oči s suhe rjavolaske," je povedal neki očividec. Igralčev tiskovni predstavnik pa nove romance za zdaj ne želi komentirati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.