Melania nosila kreacijo znane pevke

Foto: Profimedia
Pevka pravi, da je polaskana.
Oglej si celoten članek

Prva dama ZDA Melania Trump se je po prihodu v Belo hišo hočeš nočeš prelevila v modno ikono. Čeprav je bila pod drobnogledom modnega sveta že pred tem, to, kaj obleče, zdaj še veliko bolj odmeva. S svojo izbiro ne razočara, zato številnim oblikovalcem godi, da si izbere njihove stvaritve. 

Med zadnjimi, ki se lahko pohvalijo, da njihova oblačila nosi prva dama ZDA, je Victoria Beckham. Za pot v Portoriko je Melania izbrala volneno obleko, ki je del Britankine linije. "Vesela sem vsake ženske, ki se je odločila obleči nekaj iz moje kolekcije in me tako podpre kot oblikovalko. Vesela sem, da je prepoznala kakovost in da ji je všeč moje delo," je slog prve dame komentirala Victoria. 

ZDA Melania z roza obleko razjezila Američane

Magazin Ivana besna na Melanio: Za to bo plačala!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.