Magazin > VIP
20328 ogledov

Ivana besna na Melanio: Za to bo plačala!

Melania Trump EPA
Spopad Trumpovih žensk.

Ivana Trump, prva žena Donalda Trumpa, je bila pred nekaj dnevi gostja v pogovorni oddaji Good Morning America. Tam se je pošalila, da bi pred vstopom v Belo hišo donald moral razmisliti o njej kot o prvi dami.

"Imam direktno številko v Belo hišo, a ga nočem tja klicati zaradi Melanie," je med intervjujem povedala Ivana: "Nočem povzročiti kakršnekoli ljubosumnosti ali česa podobnega, saj sem v resnici prva Trump žena."

Ivana Trump (20. februar 1949) | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Ivanin komentar, da bi ona morala biti prva dama Združenih držav je zelo razjezil Slovenko Melanio Trump, ki je s pomočjo medijske predstavnice izdaja uradno izjavo. "Gospa Trump je za Barrona in predsednika Belo hišo spremenila v dom. Rada živi v Washingtonu DC in je počaščena, da je prva dama ZDA. Svojo vlogo bo izkoristila in z njeno pomočjo pomagala ljudem, predvsem otrokom. Nikakor pa naziva ne misli izkoristiti za prodajo knjig," je sporočila Melanijina medijska predstavnica Stephanie Grisham.

A očitno je Melanijina izjava hudo razjezila Ivano, saj naj bi ta po njenem mnenju bila zelo predrzna. "Ivana se je o sebi kot prvi dami seveda šalila, ni mislila resno," je za Radar Online povedal neimenovani vir in dodal: "Klicala je Trumpa in se drla v telefon, da od Melanie zahteva opravičilo. Kričala je, češ kako si Melania drzne biti takšna do nje."

Vir je povedal tudi, da se je Ivana odločila, da bo, če se ji Melania ne opraviči, prvo damo očrnila predvsem v visokih krogih, v katerih se Slovenka sicer vrti.

Komentarjev 3
  • Avatar care
    care 08:16 12.oktober 2017.

    Mene zanima katera od teh dveh čarovnic ima več vakuuma pod lubanjo.

Sorodne novice