Magazin > VIP
5983 ogledov

Donald Trump o otipavanju Melanie v javnosti

donald trump Epa
Vse je na posnetku.

V javnost prišli posnetki starih radisjkih intervjujev Donalda Trumpa, ki jih je imel v oddaji kontroverznega radijskega voditelja Howarda Sterna. Ta je namreč znan po 'sočnem' izražanju in občasnih vulgarnih komentarjih. V medije so prišli transkripti radijskih intervjujev z Donaldom med letoma 1993 in 2015.

Howard Stern | Avtor: Profimedias Profimedias
Tako Donald kot Stern sta se večkrat pogovarjala o ženskah in seksu. V enem od intervjujev je zdajšnjega ameriškega predsednika radijec vprašal, če je res 'podrl' nekatere najlepših žensk tega planeta. Donald je na to odgovoril: "Res je. Nekatere najlepše v zgodovini, ne samo na planetu."

Stern ga je na naekem drugem intervjuju, ko je že bil v zvezi s slovensko manekenko Melanio Kanvs, vprašal, če jo je kdaj otipaval v javnosti. "Ja, sem,“ je brez zadržkov odgovoril Donald.

No, zdaj, ko je zaplaval v politične vode, se takšnim vprašanjem raje ogne. V času predsedniške kampanje ga je Stern prosil, da oceni privlačnost novinarke Megyn Kelly. Na to je Donald odgovoril z besedami: "Veš, kaj. V starih časih, bi na to vprašanje odgovoril brez zadržkov. Danes pa ga bomo preskočili."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice