Melania Trump: Ob tem razodetju mnogi ostali odprtih ust

Foto: Epa
Foto: Epa
Njena turneja po Afriki še vedno odmeva.
Oglej si celoten članek

Melania Trump je na začetku oktobra obiskala Afriko, kjer je imela pomemben intervju, obiskala pa je tudi Sklad Davida Sheldricka za ohranjanje divjih živali, znanem tudi po reševanju malih slončkov brez staršev v Keniji. Afričane je med njenim obiskom razburil klobuk, ki ga je nosila, saj je izbrala model, ki simbolizira kolonialistično oblast. V 19. stoletju so takšen klobuk nosili evropski raziskovalci, kasneje pa tudi vojaki, zaradi česar ga imajo danes Afričani za simbol zatiranja.

Intervju Melania v prvem resnejšem intervjuju

Pred nekaj dnevi pa je v javnost prišel podatek, ki je verjetno razburil ameriške davkoplačevalce. Za hotel v Kairu, v mestu je preživela le šest ur, so namreč plačali 95 tisoč dolarjev. Prva dama in njeno spremstvo so bili nastanjeni v hotelu Semiramis Intercontinental hotel, kjer se cene za sobo na noč gibajo med 119 in 699 dolarjev, pišejo različni mediji.

Na računu ni navedeno, za kaj točno je bil porabljen denar oziroma koliko sob so najeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:40 6. November 2018.

    Pa dajte ji že mir s tem stroškom. kak je ZDA napram SLO, pa je pritlehni sluzasti polž Lazar, za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.