Melania Trump: Odklonila je ponudbo Michelle Obama

Foto: Profimedia
Nekdanja prva dama Michelle Obama promovira svoje spomine, ki jih je objavila v knjigi Becoming.
Oglej si celoten članek

Michelle Obama je v njej spregovorila tudi o inavguraciji predsednika Trumpa in snidenju z Melanio. V knjigi je Michelle razkrila tudi, da ji je predhodnica Laura Bush ponudila, da jo lahko kadarkoli, ko bo imela kakšno vprašanje, pokliče. Odnos med njima se je spremenil celo v prijateljstvo, pravi Obama.

Michelle se je od Laure veliko naučila, zato je Melanii ponudila pomoč, a Trumpova njene ponujene roke ni sprejela. O tej zgodbi je Michelle spregovorila tudi v oddaji Good Morning America.
Foto: Profimedia michelle obama, melania trump
Melania se je na njene besede odzvala. Njena tiskovna predstavnica je na Twitterju zapisala: “Gospa Trump je močna in neodvisna ženska, ki vlogo prve dame opravlja na svoj način. Kadar potrebuje pomoč, si jo poišče znotraj ekipe profesionalcev v Beli hiši.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:48 15. November 2018.

    https://initiativeq.com/invite/B8-g_tfTm Initiative Q is an attempt by ex-PayPal guys to create a new payment system instead of credit cards that …

  • dd
    10:25 15. November 2018.

    Pravilno. Melanija ima veliko svetovnih izkušenj in se zelo dobro znajde po svetu in ob raznih prilikah.

  • ode
    08:45 15. November 2018.

    Pravilno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.