Melania Trump po operaciji ostaja v bolnišnici

Foto: Profimedia
Prva dama ZDA, Melania Trump, je morala pod nož.
Oglej si celoten članek

Bela hiša je včeraj potrdila vest, da je morala Melania Trump v bolnišnico, kjer so zaradi "benigne bolezni ledvic" opravili embolizacijski postopek. Poseg je bil uspešen in potekal je brez zapletov, kljub temu bo Melania v bolnišnici ostala še nekaj dni. "Prva dama se veseli okrevanja, da bo lahko v imenu otrok nadaljevala s svojim delom," je razkrila tiskovna predstavnica prve dame, Stephanie Grisham. Po posegu je Melanio v bolnišnici obiskal predsednik Trump, ki se je vsem, ki so ji pošiljali dobre misli, v tvitu zahvalil. 

Zdravje Prva dama ostaja na opazovanju: bolezen, ki se pojavi ženskam srednjih let.

Kot poročajo mediji, je Trump z Melanio govoril tik pred posegom, takoj po operaciji pa se pogovoril z zdravnikom. Kakšne težave točno ima Melania, ni znano. Iz njenih krogov je slišati le, da se počuti dobro. 

Melania ni prva dama, ki je morala med bivanjem v Beli hiši na operacijo. Nancy Reagan in tudi žena Geralda Forda, Betty, sta zboleli za rakom in sta morali zaradi te bolezni pod nož.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:47 15. Maj 2018.

    Presenečen sem, da se "naša" Melania ni odločila za poseg v domovini in tako promovirala slovensko zdravstvo in njeno reformo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.