Magazin > VIP
5876 ogledov

Melania Trump po operaciji ostaja v bolnišnici

melania trump
Prva dama ZDA, Melania Trump, je morala pod nož.

Bela hiša je včeraj potrdila vest, da je morala Melania Trump v bolnišnico, kjer so zaradi "benigne bolezni ledvic" opravili embolizacijski postopek. Poseg je bil uspešen in potekal je brez zapletov, kljub temu bo Melania v bolnišnici ostala še nekaj dni. "Prva dama se veseli okrevanja, da bo lahko v imenu otrok nadaljevala s svojim delom," je razkrila tiskovna predstavnica prve dame, Stephanie Grisham. Po posegu je Melanio v bolnišnici obiskal predsednik Trump, ki se je vsem, ki so ji pošiljali dobre misli, v tvitu zahvalil. 

Melania Trump Zdravje Prva dama ostaja na opazovanju: bolezen, ki se pojavi ženskam srednjih let.

Kot poročajo mediji, je Trump z Melanio govoril tik pred posegom, takoj po operaciji pa se pogovoril z zdravnikom. Kakšne težave točno ima Melania, ni znano. Iz njenih krogov je slišati le, da se počuti dobro. 

Melania ni prva dama, ki je morala med bivanjem v Beli hiši na operacijo. Nancy Reagan in tudi žena Geralda Forda, Betty, sta zboleli za rakom in sta morali zaradi te bolezni pod nož.

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 08:47 15.maj 2018.

    Presenečen sem, da se "naša" Melania ni odločila za poseg v domovini in tako promovirala slovensko zdravstvo in njeno reformo v svetu . SMC bi tako dobila nove "podpornike" in si zagotovila zmago na volitvah .