Melania Trump: Prva fotografija po selitvi iz Bele hiše

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanje prve dame od 20. januarja ni bilo na spregled.
Oglej si celoten članek

Tik pred inavguracijo novega predsednika sta zakonca Trump zapustila Washington in se odpravila na Florido, kjer bo nekdanja prva družina ZDA odslej živela. Tja se je sicer preselila tudi Ivanka Trump, ki so jo paparaci z družino že večkrat ujeli v javnosti, Melanie in Barrona pa od 20. januarja nihče ni videl. Sedaj pa je modna blogerka po imenu Danielle Otto objavila posnetek s prvo damo.

Melania in Donald danes živita na svojem posestvu Mar-a-Lago, ki je tudi zasebni klub za vse, ki imajo dovolj polne denarnice. Tam sta praznik zaljubljencev preživela tudi Danielle in njen soprog Keith, nekdanjo prvo damo pa sta srečala v jedilnici. "Zame ni pomembno, kakšne politične nazore ima nekdo, ona je elegantna dama,“ je zapisala ob posnetku, na katerem Melania naravnost žari.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:26 25. Februar 2021.

    Butara slovenska! Kakšen je to človek, ki se sramuje svojih korenin. Naj se raje sramuje, da je takega bula poročila …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.