Melania Trump: Razkrili njene trike

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
"Sijoča, erotična in skrivnostna: Melania Trump pri ličenju uporablja prav poseben trik, s katerim si pričara točno ta imidž," piše spletna stran nemške revije Gala.
Oglej si celoten članek

Nemška revija Gala, ki piše o slavnih in bogatih, je pod drobnogled vzela make-up bodoče prve dame ZDA, Melanie Trump. Kot pišejo, Melania hiše ne bo zapustila brez zadimljenih oči. Svoje modre "mačje oči" vedno poudari s črnim svinčnikom in črnimi senčili, rada pa uporablja tudi umetne trepalnice, ki oči optično povečajo.

Revija tudi ugotavlja, da je imela Melania v mladosti tanjše ustnice. Sedaj najraje uporablja šminke v rožnatih odtenkih ali lip glos, ki ustnicam podarja večji volumen.

Melania pogosto uporablja tudi puder z bleščicami, ki poskrbi za prelep in sijoč ten. "Lepa, bogata in vplivna: Vse to drži za Melanio, tudi zaradi njenega make-upa,“ je članek zaključila omenjena revija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:08 10. December 2016.

    Ir.K. iz Berlina !! Če misliš take čenče prenašati iz Berlina , boš lačna ! KDO tebi brani , da …

  • 11:47 10. December 2016.

    "Revija tudi ugotavlja, da je imela Melania v mladosti tanjše ustnice..."<br /><br />-no, temu se pravi raziskovalno novinarstvo.

  • 11:10 10. December 2016.

    No, in kaj ste že hoteli povedati. Nič drugega, kot to, da imate pisunčki prazne glave. Slama v njej se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.