Magazin > Lepota & telo
96 ogledov

Melania Trump: Razkrili njene trike

Melania Trump Profimedias
"Sijoča, erotična in skrivnostna: Melania Trump pri ličenju uporablja prav poseben trik, s katerim si pričara točno ta imidž," piše spletna stran nemške revije Gala.

Nemška revija Gala, ki piše o slavnih in bogatih, je pod drobnogled vzela make-up bodoče prve dame ZDA, Melanie Trump. Kot pišejo, Melania hiše ne bo zapustila brez zadimljenih oči. Svoje modre "mačje oči" vedno poudari s črnim svinčnikom in črnimi senčili, rada pa uporablja tudi umetne trepalnice, ki oči optično povečajo.

Revija tudi ugotavlja, da je imela Melania v mladosti tanjše ustnice. Sedaj najraje uporablja šminke v rožnatih odtenkih ali lip glos, ki ustnicam podarja večji volumen.

Melania pogosto uporablja tudi puder z bleščicami, ki poskrbi za prelep in sijoč ten. "Lepa, bogata in vplivna: Vse to drži za Melanio, tudi zaradi njenega make-upa,“ je članek zaključila omenjena revija.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 14:08 10.december 2016.

    Ir.K. iz Berlina !! Če misliš take čenče prenašati iz Berlina , boš lačna ! KDO tebi brani , da uporabljaš VSE TRIKE pri svojem pleskanju face ! NOBEDEN ! Sam če nimaš lepih potez obraza , ti noben hurac ...prikaži več od farbe ne pomaga na tem svetu !

  • nergač 11:47 10.december 2016.

    "Revija tudi ugotavlja, da je imela Melania v mladosti tanjše ustnice..."-no, temu se pravi raziskovalno novinarstvo.

  • KLOBO 11:10 10.december 2016.

    No, in kaj ste že hoteli povedati. Nič drugega, kot to, da imate pisunčki prazne glave. Slama v njej se vam bo pravkar vžgala !!