Melania Trump se je odzvala na povabilo princa

Foto: profimedia Melania Trump
Odhaja brez Donalda!
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia princ Harry Septembra bo Melania Trump šla prvič sama na pot. To bo prva samostojna uradna pot za Melanio, odkar je postala prva dama. Do zdaj je moža spremljala na treh poteh, piše CNN.

Odzvala se je povabilu britanskega princa Harryja. Povabil jo je v Toronto, kjer potekajo tako imenovane Igre nepremagljivih (Invictus Games), v katerih sodelujejo ranjeni vojaki in veterani. Igre na pobudo princa Harryja potekajo že od leta 2014.

Magazin Ali Melania skuša odrezati Slovenijo iz svojega življenja?

"V samo dveh kratkih letih so Igre nepremagljivih omogočile, da se je na tisoče moških in žensk udeležilo prilagojenih športnih iger in tekmovanj. To je nekaj, kar bi morali bolj promovirati in kar bi morali podpreti povsod po svetu. Počaščena sem, da sem dobila priložnost predstavljati našo državo na letošnjih igrah," je povedala Trumpova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.