Magazin > VIP
23350 ogledov

Ali Melania skuša odrezati Slovenijo iz svojega življenja?

Melania Trump profimedia
Če bi hotela, bi se usedla na letalo in bila v pol ure tukaj ...

Melania Trump, prva dama Združenih držav Amerike, ki v Sloveniji ne živi že 20 let, naj bi se poskušala čim bolj izolirati od rodne države. Ameriški medij The Daily Beast je v najnovejšem članku o prvi dami govoril z novinarjem Bojanom Požarjem.

"Slovenskim novinarjem ne daje intervjujem. Zdi se, kot da skuša Slovenijo izriniti iz svojega življenja," je za ameriški medij povedal Požar in dodal: "Ko je maja obiskala Vatikan, bi se lahko usedla v letalo in bila tukaj v pol ure."

Melania Trump Ne boste verjeli Magazin Ne boste verjeli, s čim se je ukvarjal dedek Melanie Trump

V dolgem članku, kjer pišejo o priljubljenosti Melanie v Sloveniji, še posebej v Sevnici, poudarjajo, kako njeno ime in novo pozicijo skušajo izkoristiti nekateri gostinski lokali in turistične agencije. Hkrati pa pišejo, da jo nekateri domačini tudi kritizirajo, saj se je svojega življenja v Sevnici očitno tudi sramovala. "Lokalni biografi jo velikokrat kritizirajo zaradi izkrivljanja nekaterih podrobnosti o življenju v Sloveniji. Požarjev soavtor knjige o Melanii Igor Omerza pa je ameriškemu mediju povedal: 'Melania je rekla, da je bil njen oče menedžer, kar ni res. Za mamo je govorila, da je bila modna oblikovalka, kar tudi ni res. Zase je dolgo časa trdila, da je diplomirana arhitektka. Niti ona, niti njeni starši nimajo univerzitetne izobrazbe'."

Njeni predstavniki za odnose z javnostmi velikokrat radi poudarijo, da Melania govori angleško, nemško, francosko, srbsko in slovensko. Požar pa poudarja, da se mu zdi čudno, da prva dama na obisku v Clevelandu, kjer je največja populacija Slovencev v ZDA, ni spregovorila niti ene slovenske besede. "Mislim, da bi jo imeli Američani še raje, če bi kdaj kaj povedala v maternem jeziku," je prepričan Požar.

Komentarjev 31
  • matermila 17:30 15.avgust 2017.

    Pustite jo že enkrat na miru.20 let se nihče ni ubadal z njo,zdaj ko je na vrhu,pa hočete,da vas hodi gledat v to greznico.

  • Mr.M. 18:20 01.avgust 2017.

    Pri nezanesljivem viru pravijo, da je bila Melanija nedavno v Sloveniji ... ;-) http://miranov.site/index.php?q=Melanija/

  • Gretta Garbo 10:43 28.julij 2017.

    Njena reakcija ni nič čudna oz. nenavadna, samo spomnimo se kako so do pred kratkim, pa še sedaj večkrat, tudi s tem člankom, "jugodružbeni delavci - novinarčki" z kumrovško ali fdv diplomo, pluvali po prvi dami Amerike in razkrivali ter ...prikaži več ji pripisovali vse negativne stvari ter jo poskušali očrniti, (sami pa imajo isto komunistično preteklost), ker je bil njen oče, šofer in, za katere pa ona nima odgovornosti, čeprav je bila rojena v Sloveniji, po jugokomunistično diktaturo....