Melania Trump "sprožila operacijo blokirajmo Ivanko"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanja svetovalka Melanie Trump razkrila, kakšen je v resnici njen odnos s pastorko Ivanko Trump …
Oglej si celoten članek

Nekdanja svetovalka Melanie Trump je razkrila podrobnosti rivalstva med prvo damo in njeno pastorko Ivanko Trump, ki so ga Trumpovi toliko let ostro zanikali. Tokrat so v javnost prvič pricurljale informacije, ki so jih medijem podali ljudje iz zaupnega kroga Melanie Trump. Njena prijateljica in nekdanja svetovalka Stephanie Winston Wolkoff bo namreč kmalu izdala knjigo Melania in jaz, v ekskluzivnem odlomku, ki je bil objavljen v reviji Intelligencer, pa je že razkrila šokantne podrobnosti o rivalstvu med prvo damo in njeno pastorko Ivanko. 

Winstonova je razkrila, kako sta z Melanio ob inavguraciji njenega moža, ameriškega predsednika Donalda Trumpa, izvedli operacijo "blokirajmo Ivanko". "Bila je Donaldova inavguracija, ne Ivankina, a nihče ni bil dovolj pogumen, da bi ji to povedal. Prav tako Melania ni bila navdušena, da bi Ivanka vodila urnik, tega nikakor ne bi dovolila. Ni ji bilo prav, da je Ivanka vztrajala, da bi bila z njenimi otroki del parade," je zapisala nekdanja svetovalka ameriške prve dame. Ivanka naj bi Winstonovi poslala fotografijo Obamove zaprisege, na kateri je bil obkrožen z družino in pripisala: "Lepo je, da je imel ob sebi družino ob tem posebnem trenutku."

Po tem sporočilu naj bi Winstonova in Melania zagnali operacijo "blokirajmo Ivanko" in šli menda celo tako daleč, da sta spremenili, kje bodo med slovesnostjo stali Trumpovi družinski člani, in sicer tako, da Melania in Ivanka ne bi stali druga ob drugi. "Melania je to vzela kot misijo, a v najinih očeh Ivanka na očetovi zaprisegi ne bi smela vse pozornosti preusmeriti nase," je še razkrila nekdanja svetovalka prve dame. 

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR. Tokrat je nekdo razkril, da ljubi oba spola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.