Magazin > VIP
34388 ogledov

Melania Trump "sprožila operacijo blokirajmo Ivanko"

melania trump, ivanka trump Profimedia
Nekdanja svetovalka Melanie Trump razkrila, kakšen je v resnici njen odnos s pastorko Ivanko Trump …

Nekdanja svetovalka Melanie Trump je razkrila podrobnosti rivalstva med prvo damo in njeno pastorko Ivanko Trump, ki so ga Trumpovi toliko let ostro zanikali. Tokrat so v javnost prvič pricurljale informacije, ki so jih medijem podali ljudje iz zaupnega kroga Melanie Trump. Njena prijateljica in nekdanja svetovalka Stephanie Winston Wolkoff bo namreč kmalu izdala knjigo Melania in jaz, v ekskluzivnem odlomku, ki je bil objavljen v reviji Intelligencer, pa je že razkrila šokantne podrobnosti o rivalstvu med prvo damo in njeno pastorko Ivanko. 

Winstonova je razkrila, kako sta z Melanio ob inavguraciji njenega moža, ameriškega predsednika Donalda Trumpa, izvedli operacijo "blokirajmo Ivanko". "Bila je Donaldova inavguracija, ne Ivankina, a nihče ni bil dovolj pogumen, da bi ji to povedal. Prav tako Melania ni bila navdušena, da bi Ivanka vodila urnik, tega nikakor ne bi dovolila. Ni ji bilo prav, da je Ivanka vztrajala, da bi bila z njenimi otroki del parade," je zapisala nekdanja svetovalka ameriške prve dame. Ivanka naj bi Winstonovi poslala fotografijo Obamove zaprisege, na kateri je bil obkrožen z družino in pripisala: "Lepo je, da je imel ob sebi družino ob tem posebnem trenutku."

Po tem sporočilu naj bi Winstonova in Melania zagnali operacijo "blokirajmo Ivanko" in šli menda celo tako daleč, da sta spremenili, kje bodo med slovesnostjo stali Trumpovi družinski člani, in sicer tako, da Melania in Ivanka ne bi stali druga ob drugi. "Melania je to vzela kot misijo, a v najinih očeh Ivanka na očetovi zaprisegi ne bi smela vse pozornosti preusmeriti nase," je še razkrila nekdanja svetovalka prve dame. 

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR. Tokrat je nekdo razkril, da ljubi oba spola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.