Melanijina fotografija sprožila salve smeha

Foto: Profimedia
Tviteraši so si spet dali duška.
Oglej si celoten članek

Če delaš na vrtu, se umažeš. Razen, če si Melania Trump. Potem greš na vrt v Balmainovi srajci, ki stane 1300 dolarjev, in brezhibno čistih športnih copatih. Tviterašem takšne podrobnosti seveda ne uidejo, zanimivo pa je, da se na Melanio zaradi te fotografije niso spravili že prej. Nastala je namreč že septembra lani, ko so v Belo hišo povabili otroke, da bi prvi dami pomagali na zelenjavnem vrtu.

Med tistimi, ki so pokomentirali ta posnetek, je bila tudi manekenka Chrissy Teigen. "Videti so točno tako kot moji copati za telovadbo. Ker telovadim tako pogosto kot ta dečva vrtnari," je zapisala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:13 6. Avgust 2018.

    Grozno hecno, pa zakaj bi morala vsa za mazanja se valja na vrtu, če vsi vemo da so te fotografije …

  • 22:38 5. Avgust 2018.

    Hehe, plačane podpornike demokratov in Sorosa pač žuli to, da imajo prvo damo s stilom in ne gorile Michelle. Naj …

  • 12:13 5. Avgust 2018.

    še dobr, da imajo vsi tisti ki blebetajo take oslarije kaj za počet ... sicer bi bil lajf še bolj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.