Magazin > VIP
28278 ogledov

Melanijina fotografija sprožila salve smeha

donald trump, melania trump
Tviteraši so si spet dali duška.

Če delaš na vrtu, se umažeš. Razen, če si Melania Trump. Potem greš na vrt v Balmainovi srajci, ki stane 1300 dolarjev, in brezhibno čistih športnih copatih. Tviterašem takšne podrobnosti seveda ne uidejo, zanimivo pa je, da se na Melanio zaradi te fotografije niso spravili že prej. Nastala je namreč že septembra lani, ko so v Belo hišo povabili otroke, da bi prvi dami pomagali na zelenjavnem vrtu.

Med tistimi, ki so pokomentirali ta posnetek, je bila tudi manekenka Chrissy Teigen. "Videti so točno tako kot moji copati za telovadbo. Ker telovadim tako pogosto kot ta dečva vrtnari," je zapisala.


Tudi komedijantka Chelsea Handler ni ostala tiho. Izbrskala je fotografijo, na kateri Trumpov sin Donald nosi podobno srajco kot Melania in napisala, da se ji fotografa smilita.

Pošalil se je tudi Dave Weasel: "Fotograf: Poziraj! Melania: Kako? Fotograf: Kot da o vrtnarjenju nimaš pojma. Melania: (smeh) Razumem."

Komentarjev 3
  • Rafaeluss 12:13 06.avgust 2018.

    Grozno hecno, pa zakaj bi morala vsa za mazanja se valja na vrtu, če vsi vemo da so te fotografije samo za časopis Posnete in TV.

  • manch 22:38 05.avgust 2018.

    Hehe, plačane podpornike demokratov in Sorosa pač žuli to, da imajo prvo damo s stilom in ne gorile Michelle. Naj nabijajo, svojo kredibilnost so izgubili že kmalu po volitvah, ko so ostali v LA, namesto da bi spokali kufre in ...prikaži večn šli v Kanado, kot so grozili.....

  • praufo 12:13 05.avgust 2018.

    še dobr, da imajo vsi tisti ki blebetajo take oslarije kaj za počet ... sicer bi bil lajf še bolj dolgočasen, ki je za njih že itaq dolgočasen v vseh dobrotah te zemlje, kar si jih človek poželi, ni, da ni