Magazin > VIP
18571 ogledov

Melania Trump: Ozmerjal jo je z ljubiteljico moških mednožij

melania trump
Ameriški politik se je na twitterju s seksualno opazko znesel nad Melanio Trump.

Ameriška prva dama, Sevničanka Melania Trump, ki se je med kampanijo svojega moža Donalda Trumpa zavzemala predvsem proti spletnim nadlegovanjem in žalitvam, je žrtev postala sama. Neodvisni kandidat iz Oregona, Mark Roberts,  je Melanio namreč označil z  izrazom„hoebag“, kar bi lahko prevedli kot ljubiteljica vseh moških mednožij, ki z njimi z veseljem počne vse, kar si lahko zamislite. 

Opazka se je nanašala na twitt, da ima Trumpova veliko manjšo skupino sodelavcev, ima jih namreč le pet, kot jih je imela nekdanja prva dama Michele Obama, ki jih je imela 44. Roberts je ta podatek komentiral z: "Ste vedeli, da je prva dama plačana na uro? #umazanemisli #ljubiteljicapenisov." 

Melania Trump | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

 Na žaljivo izjavo, se je odzval tudi Melanijin tiskovni predstavnik, ki je zapisal: "Gre le za nestrpnost tistih, ki nasprotujejo administraciji njega soproga. Izreči tako grde besede o materi, soprogi in prvi dami ni le patetično iskanje pozornosti, da bi se izpostavil medijem, pač pa moteče in vredno prezira."

melania trump Svet Presenetljivo: Melania ostro nastopila proti Donaldu Trumpu

Melania bi Robertsa zaradi tega lahko tudi tožila, a mu je za to očitno vseeno, saj pravi, "da naj naredi, kar misli, da mora". V svoj zagovor pa je objavil tudi potrdilo Twitterja, da ne gre za sovražni govor in da ni prekršil pravil tega družbenega omrežja.

Komentarjev 6
  • jerneja45 22:04 04.avgust 2018.

    Mater ste eni podli! Kaj je narobe z Melanijo? Ona je čisto vredu. Vse, kar je narobe, je narobe s Trumpom. On je šolo končal z dodatno strokovno pomočjo, pa je imel slabo defektologinjo. Nič pametnega ni naredila iz njega.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 22:17 03.avgust 2018.

    Melanija ga je rada že na titovi pocuzala za 20 DEM!

  • test123 17:49 03.avgust 2018.

    Žalosten ta vaš žurnalizem. "hoebag" pomeni vlačuga, ne pa to kar ste prepisali z Urban Dictionary.

Sorodne novice