Svet
12122 ogledov

Trump pobesnel, ker je Melania gledala CNN

Donald Trump prispel na srečanje v Putinom v Helsinke epa
Zgodilo naj bi se pred tednom dni na letalu Air Force One.

Časnik New York Times je na podlagi dobro obveščenih anonimnih virov poročal, da je ameriški predsednik Donald Trump pred tednom dni na letalu Air Force One uprizoril napad besa, ker je prva dama Melania Trump gledala televizijo CNN namesto televizije Fox News. Žene ni nahrulil, je pa to storil z osebjem na letalu.

Pri Trumpu menda velja, da je okoli njega dovoljeno gledati le televizijo Fox News, ne pa "lažnih novic" vseh drugih televizij, ki ga ne hvalijo dan in noč, še posebej pa to velja za CNN. Ameriški mediji poročajo, da ga je ob pogledu na prižgano televizijo s programom CNN spopadel napad "ihtave jeze".

Tiskovna predstavnica prve dame ZDA Stephanie Grisham je sporočila, da bo Melania Trump gledala, kar bo hotela. Ob tem je televizijo CNN, ki jo je povprašala o informaciji New York Timesa, podučila, da naj se raje osredotočajo na vprašanja, ki jih prva dama izpostavlja.

Na primer na otroke, rojene odvisnikom od mamil. "Ne pa na to, katero televizijo gleda in ali sta s predsednikom govorila o plačilu ženski, ki trdi, da je imela razmerje z njenim možem," je CNN-u odgovorila Grishamova.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 23:10 25.julij 2018.

    Krampu kurac več ne stoji, pa je zaradi tega slabe volje!

  • Avatar križar
    križar 22:22 25.julij 2018.

    Trumpl je kreten in to 4 motorni!