Magazin > VIP
6980 ogledov

Kraljica med Trumpovim obiskom pošiljala skrita sporočila

Donald Trump, kraljica Elizabeta Epa
Je z nakitom res poskušala svetu pokazati, kaj si misli o predsedniku Trumpu?

Britanska kraljica je pred nekaj dnevi gostila predsednika ZDA, Donalda Trumpa, in njegovo ženo Melanio. Trump je 12. predsednik Amerike, ki ga je doletela ta čast. Med njegovim obiskom so mediji opozarjali na nekatere spodrsljaje, ki si jih je privoščil Trump. Video, kako je hodil pred kraljico, se nato nenadoma ustavil, in 92-letnico "prisilil“, da se je sprehodila okoli njega, je hitro zaokrožil po spletu.



Medtem ko so se nekateri ukvarjali s Trumpovim obnašanjem, pa so drugi pod drobnogled vzeli kraljičine broške. Izbor nakita po njihovem mnenju ni bil prepuščen naključju. Kraljica naj bi z broškami svetu pošiljala skrita sporočila o tem, kaj si misli o Trumpu.
Na prvi dan obiska je Elizabeta nosila broško, ki jo je dobila od predsednika Obame v znak prijateljstva. Ko se je s predsednikom srečala drugič, je njeno opravo krasila broška, ki jo je dobila od Kanade, države, s katero Trump trenutno ni najbolj zadovoljen, ko sta si v roke segla tretjič, pa je nosila broško, ki je povezana z veliko izgubo, saj jo je njena mama nosila na pogrebu kralja Georgea VI.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.