Mercury preoblečeno Diano peljal v gej bar

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pevec glasbene zasedbe Queen Freddie Mercury je konec 80. let prejšnjega stoletja britansko princeso Diano preoblekel v moškega in jo peljal na zabavo v gejevski bar.
Oglej si celoten članek

To je razkrila britanska komedijantka Cleo Rocos v svoji avtobiografiji The Power of Positive drinking oziroma Mož pozitivnega pitja. Rocosova je v knjigi zapisala, da so skupaj z Mercuryjem in komikom Kennyjem Everettom Diano oblekli v vojaški suknjič, ji nadeli čepico in sončna očala ter jo peljali na nočno zabavo v gejevski bar Royal Vauxhall Tavern na jugu Londona.

"Ko je stopila v bar, smo mislili, da jo bodo takoj prepoznali. Vendar je ljudje sploh niso opazili in to ji je izredno ugajalo," je povedala Rocosova in dodala, da je Diana v bistvu imela res videz lepega mladega moškega. Prisotnost Mercuryja, Everetta in Rocosove v baru je preusmerila pozornost z Diane, ki je tako lahko neopazno naročala pijačo, se spominja komedijantka.

Foto: YouTube/EPA Freddie Mercury, princesa Diana

Diana je po poroki z britanskim princem Charlesom in tudi po ločitvi živela pod drobnogledom medijev in paparacev, ki so ji sledili do njene smrti v prometni nesreči v Parizu leta 1997. Mercury, pevec skupine Queen, ki je znana po svojih legendarnih pesmih, kot je Bohemian Rhapsody, pa je umrl leta 1991 zaradi aidsa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.