Magazin > VIP
66 ogledov

Mercury preoblečeno Diano peljal v gej bar

Royal Vauxhall Tavern, gej bar, Freddie Mercury, princesa Diana Reuters
Pevec glasbene zasedbe Queen Freddie Mercury je konec 80. let prejšnjega stoletja britansko princeso Diano preoblekel v moškega in jo peljal na zabavo v gejevski bar.

To je razkrila britanska komedijantka Cleo Rocos v svoji avtobiografiji The Power of Positive drinking oziroma Mož pozitivnega pitja. Rocosova je v knjigi zapisala, da so skupaj z Mercuryjem in komikom Kennyjem Everettom Diano oblekli v vojaški suknjič, ji nadeli čepico in sončna očala ter jo peljali na nočno zabavo v gejevski bar Royal Vauxhall Tavern na jugu Londona.

"Ko je stopila v bar, smo mislili, da jo bodo takoj prepoznali. Vendar je ljudje sploh niso opazili in to ji je izredno ugajalo," je povedala Rocosova in dodala, da je Diana v bistvu imela res videz lepega mladega moškega. Prisotnost Mercuryja, Everetta in Rocosove v baru je preusmerila pozornost z Diane, ki je tako lahko neopazno naročala pijačo, se spominja komedijantka.

Freddie Mercury, princesa Diana | Avtor: YouTube/EPA YouTube/EPA


Diana je po poroki z britanskim princem Charlesom in tudi po ločitvi živela pod drobnogledom medijev in paparacev, ki so ji sledili do njene smrti v prometni nesreči v Parizu leta 1997. Mercury, pevec skupine Queen, ki je znana po svojih legendarnih pesmih, kot je Bohemian Rhapsody, pa je umrl leta 1991 zaradi aidsa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.