Metka Albreht o težkih trenutkih: "Vem, kaj je smrt"

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Vedno nasmejana stilistka, športnica, spletna vplivnica in nekdanja miss Slovenije, Metka Albreht je priznala, da je tudi njej hudo in to že dolgih petnajst let.
Oglej si celoten članek

Metka Albreht je svoji prijateljici spletni vplivnici Lei Filipovič v intervjuju, ki sta ga posneli za Youtube, povedala, da tudi ona ni vedno pozitivna in nasmejana Metka, kot jo poznamo, pri premagovanju težkih trenutkov pa si najraje pomaga s hojo v hribe. 

"Ni mi vse z rož'cami postlano. Pred petnajstimi leti sem imela očeta hudo bolnega in vem, kaj prinese bolezen in vem, kaj je smrt bližnjega. In ne glede na vse, jaz ga še zdaj pogrešam. Nikoli nisi sprijaznjen s tem. Čeprav v zadnjih štirih letih, ko je bil bolan, sva si bila najbolj blizu, ampak to je življenje, to te dopolni, s tem zrasteš. Ko se ti zgodi kaj slabega, nekaj ven potegneš. Mogoče tudi ta moja strast do hoje, do hribov, ker imam občutek, da sem mu bližje," je zaupala Metka.

Lepotica je še povedala, da svojo skoraj vedno pozitivno naravnanost črpa iz ljubezni do svojega dela, ki je njen življenjski stil in ne le poklic, da jo bogatijo odnosi z drugimi, najbolj pa dva čudovita otroka in ljubeč partner.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:16 24. Avgust 2021.

    Moram povedat, da sem pogledala tale video in spoznala, kako skromno simpaticna je tale metka! Mi je bila precej manj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.