Metoda ameriških vojakov, s katero boste zaspali v dveh minutah

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Če vas muči nespečnost, morate preizkusiti to metodo!
Oglej si celoten članek

Enostaven sistem za hitro uspavanje je razkrit v knjigi Relax and Win: Championship Performance, ta metoda pa je imela pri ameriških vojakih po nekaj tednih vadbe kar 96 odstotno uspešnost. 

Magazin Teden dni smo v praksi preverjali ta trik za nespečneže

Prvi korak: Sprostite obrazne mišice, tudi jezik, čeljust in mišice okoli oči.

Drugi korak: spustite ramena kar se da nizko, sprostite roke in dlani.

Tretji korak: Izdihnite, sprostite prsni koš, zatem pa še noge in stopala, začenši s tegni.

Četrti korak: Po desetih sekundah globoke relaksacije, sprostite še um. Avtor knjige Lloyd Bud Winter za to predlaga moč vizualizacije. Predstavljajte si, da ležite na kanuju, na sredini mirnega jezera, nad vami pa le modro nebo ali v viseči meri, okoli vas pa le zvok vetra in valov, po vizualizaciji, si deset sekund ponavljajte: "Ne mislim na čisto nič."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:31 3. September 2018.

    Naredim dobro celo najboljšo plačo na spletu od doma. Prejšnji teden sem dobil 9825 $, saj sem preprosto delal od …

  • 10:41 3. September 2018.

    o fak kaka glupost... ameriški vojaki so verjetno podvrženi raznim substancam, da lahko zaspijo sredi vojnega območja...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.