M.I.A. je lagala in prikrivala

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Razkrit je rojstni list sina pevke M.I.E. Iz njega je razvidno, da je tudi ona dala svojem sinu sila nenavadno ime, pa tudi to, da je lagala o svoji pravi starosti.
Oglej si celoten članek

Novinarji so končno odkrili še eno izmed imen zvezdniških otrok. Pevka M.I.A. se je odločila, da bo ime otroka raje zadržala zase in ga ne bo delila s širšo javnostjo. Na svoji strani MySpacea je vsem oboževalcem napisala, da se ji ime njenega prvorojenca pač ne zdi novica. V smehu je še dodala, da so špekulacije o tem, da je njenem sinu ime Ickitt, naravnost smešne. No, zdaj se je izkazalo, da novinarji niti niso tako zelo brcnili mimo. Na dan je namreč prišel rojstni list, iz katerega je razvidno, da je fantku v bistvu ime Ikhyd . Njegovo popolno ime je tako Ikhyd Edgar Arular Bronfman . Iz rojstnega lista pa je tudi razvidno, da je M.I.A. lagala o svoji resnični starosti. Rojena je 18. julija 1975 in ne 17. junija 1977, kakor je bilo do zdaj objavljano v javnosti. M.I.A. bo tako letos dopolnila 34 let.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.